Sóc només pols, però em penso estrella.

dimecres, 20 d’agost del 2008

Petició d'urgència presentada a l'Ajuntament de Vic

Solidaritat a Madrid (pont de Getafe)

Sr. Alcalde Vila d’Abadal

Vic (Osona)


El “Grup de solidaritat amb Amadeu Casellas de la comarca d’Osona”, li prega que faci extensiva a la resta de grups polítics d’aquest Ajuntament ( excepció feta de la PXC) i al seu grup propi, aquesta petició:


1. Que aquest ajuntament reclami, amb caràcter molt urgent al Sr. Albert Batlle (Institucions Penitenciàries de Catalunya) la concessió del tercer grau al pres osonenc Amadeu Casellas Ramon, actaulment en vaga de fam, fa més de 60 dies, i actaulament ingressat a l’Hospital Penitenciari de Terrassa. Aquesta concessió del tercer grau, que és ajustada a la llei, podria posar fi a la vaga de fam, que actualment fa perillar la seva vida.

Per descomptat que nosaltres continuem reclamant la seva llibertat, però almenys això s’hauria d’aconseguir de manera immediata.


2. Que aquest Ajuntament reclami també urgentment, per les mateixes raons, també legalment assumibles, la refundició de condemnes d’Amadeu Casellas al màxim de vint anys que permet la llei, la qual cosa podria seuposar la seva excarceració immediata.

Aquesta petició, denegada per la jutgessa del Jutjat Penal 2 de Manresa, s’ha de fer ara a l’Audiència Provincial de Barcelona.


Esperem que aquest Ajuntament convocarà un ple extraordinari per tal de resoldre aquestes decisions amb la urgència que la desesperada situació d’Amadeu Casellas requereix., i que ens faran saber la data d’aquest ple, per tal de poder assistir-hi.


Esperem, també, que ens faran arribar còpia la resolució a què hagin arribat.


Vic, 20 d’agost de 2008, quan fa dos mesos que Amadeu Casellas està en vaga de fam.