Sóc només pols, però em penso estrella.

dilluns, 25 d’agost del 2008

Amadeu Casellas: 65 dies en vaga de fam. Concentració a Barcelona


Un moment de la concentració d'aquest dilluns a Barcelona. Foto: Albert Salamé/ACN

ENTREVISTA FRUSTRADA AMB ALBERT BATLLE I BASTARDAS, DIRECTOR DE SERVEIS PENITENCIARIS



A la fi, no s'ha portat a terme l'entrevista prevista entre el director d'Institucions Penitenciàries de Catalunya, perquè exigia com a condició, que les persones que tallaven el tràfic del carrer Aragó en aquell moment, desistissin de la seva actitud; i en cas d'accedir a la seva exigència, no accedia a rebre a ningú més que l'advocada i la mare de l'Amadeu, i no permetia l'entrada a cap persona del grup de suport, ni tan sols a l'altre advocat que acompanyava la mare i l'advocada.

Dies abans, se li havia sol·licitat aquesta entrevista, i se li havien enviat els noms de les cinc persones que es demanava que tinguessin accés a la reunió. El Sr. Batlle i Bastardas, era conscient i coneixedor que l'entrevista se sol·licitava com grup i no a nivell personal, i se li havia plantejat la possibilitat que es realitzés juntament amb la mare i l'advocada i, almenys, amb una persona més de les que sol·licitaven l'entrevista. Davant la seva negativa rotunda a aquestes condicions i les seves exigències, s'ha valorat que el més probable és que, amb aquestes condicions, el Sr. Batlle i Bastardas no tingués cap intenció de dialogar gens, sinó d'imposar les coses sota el pes de la condició que li atorga el seu càrrec.

Davant aquestes circumstàncies, s'ha decidit posar una queixa davant la mateixa direcció general per aquesta actuació i, després de redactar-la i signar-la al carrer, perquè no han permès ni tan sols que es redactés a dintre, se'ls ha explicat la situació a les persones solidàries que realitzaven el tall de trànsit i en aquest moment s'han acostat fins a l'edifici, on s'ha llegit la queixa que s'anava a lliurar i se'ls ha posat al corrent de com estava la situació i s'ha explicat la negativa i les condicions per a rebre a les persones que havien sol·licitat l'entrevista.

Explicada la situació i llegit el text de la queixa, l'advocada i la mare han pogut accedir a l'interior de l'edifici, per a lliurar en el registre l'escrit. Una vegada a fora, s'ha llegit un comunicat i s'ha informat dels diferents actes i convocatòries que s'estaven organitzant. Quan s'ha acabat aquesta informació, s'ha agraït la presència a tots i totes els/les assistents i s'ha desconvocat l'acte.

Més informació a:



http://www.lahaine.org/index.php?p=32416


- Àudio: la mare d’Amadeu Casellas, Josefina Ramon
- Àudio: l'advocada d’Amadeu Casellas, Diana Reich


Darrera hora: Concentració i vaga de fam a Toledo, concentració a Cáceres

CONCENTRACIÓ I VAGA DE FAM,EN SOLIDARITAT AMB L´AMADEU DAVANT DELS JUTJATS DE TOLEDO


Hoy Lunes día 25-08-08 , comenzaremos frente a los Juzgados de Toledo una huelga de hambre que se prolongará hasta el Viernes 29-08-08 hacia las 14:00 horas.Esta decisión ha sido tomada en solidaridad con el preso anarquista Amadeu Casellas:

Amadeu Casellas, preso anarquista en el penal de Quatre Camins (Granollers), lleva cumplidos más de 22 años de condena por diversos asaltos a bancos en los 70 y los 80 para financiar las luchas obreras. Hace tiempo que según la ley, Amadeu debería estar en la calle, y es por este motivo que está en huelga de hambre desde el día 23 de Junio. Amadeu cumple con todos los requisitos contemplados en el código penal para la concesión de la libertad concicional CCP 1995 reformado LO 7/2003:-Estar en tercer grado-Tener cumplidas las ¾ partes de la condena-Mostrar una actutud favorable.Tras varias huelgas y el posterior incumplimiento de los acuerdos alcanzados mediante ellas por parte de Serveis Penitenciaris de Cataluña y ante los oídos sordos de los organismos judiciales y penitenciarios competentes respecto a la libertad de Amadeu, éste ha decidido que esta vez será hasta las últimas consecuencias: o le dan el tercer grado, o le rebajan la condena, o no dejará la huelga de hambre. La salud de Amadeu comienza a deteriorarse gravemente pero sigue con buen ánimo y la firme decisión de llegar hasta el final. Hacemos un llamamiento a la solidaridad con éste compañero y con todxs lxs presxs en lucha para no permitir las cadenas perpetuas encubiertas.

MIENTRAS MÁS SEAMOS, MÁS FUERZAS DAREMOS A AMADEU, Y ÉSTAS SON LO QUE NECESITA EN ESTOS MOMENTOS DE DEBILIDAD

A LAS 12:00 SE CONVOCA UNA CONCENTRACIÓN FRENTE A LOS JUZGADOS DE TOLEDO

A LAS 20:00 SE CONVOCARÁ OTRA CONCENTRACIÓN FRENTE A LOS MISMOS JUZGADOS

POSTERIORMENTE, EN EL MISMO EMPLAZAMIENTO, SE REALIZARÁ UNA ASAMBLEA PARA COORDINAR LAS TAREAS QUE CONTINUARÁN DURANTE EL RESTO DE LA SEMANA.

ANIMÉMOSLE EN ESTOS MOMENTOS EN LOS QUE SU ÚNICO ALIMENTO POSIBLE ES LA ILUSIÓN
libertad_amadeu(ARROBA)hotmail.es

II JORNADAS DE CULTURA LIBERTARIA EN HERVAS-CACERES Y CONCENTRACION POR LA LIBERTAD DE AMADEU



Comienzan esta semana las segundas jornadas de cultura libertaria organizadas por el ateneolibertario de Hervás-Cáceres.
Si os pilla de camino, cerquita de vuestra localidad o no sabeis todavía qué hacer durante esta semana estival, tirad para Hervás....si no podeis asistir, rulad el programa.
Desde el Ateneo Libertario de Hervás nos solidarizamos con el compañero Amadeu Casellas y mañana secundaremos la concentración que tendrá lugar en la plaza mayor de Plasencia-Cáceres a las 11:30 de la mañana.
os animamos a todos/as a participar en la semana de lucha internacional por el compañero.
aquí podeis acceder a nuestro blog

25.08.08
Crónica concentración Amadeu Casellas (Móstoles)

x Asamblea Antirrepresiva Zona Sur

Esta tarde en la plaza del Pradillo de Móstoles se ha realizado una concentración informativa con motivo de la semana de lucha por la libertad de Amadeu Casellas, preso anarquista que lleva más de 60 días en huelga de hambre.

La tarde del día 25 de Agosto en la plaza del Pradillo de Móstoles se ha realizado una concentración informativa con motivo de la semana de lucha por la libertad de Amadeu Casellas, preso anarquista que lleva más de 60 días en huelga de hambre.

Unas decenas de compas han desplegado 3 pancartas y gritado consignas a favor de la libertad de Amadeu y de la abolición del sistema carcelario y han repartido numeros panfletos informativos entre los vecinos que paseaban durante cerca de una hora. Todo esto a pesar de una fuerte presencia policial (sobre todo policia local) que ha identificado a numerosxs compañerxs.

AMADEU LIBERTAD. ABAJO LOS MUROS.

SEMANA DE LUCHA POR LA LIBERTAD DE AMADEU CASELLAS