Sóc només pols, però em penso estrella.

divendres, 8 d’agost del 2008

Amadeu Casellas en vaga de fam: concentracions a Vic, Terrassa i Mallorca

Aquest dissabte dia 9 d´agost farem una concentració davant de l ´hospital penitenciari de Terrassa en solidaritat amb Amadeu Casellas. Hem quedat tothom a les 11 de matí (puntualment) a l´estació de renfe de Terrassa, d´allà anirem a l´hospital; si cabem tots pugem en en cotxe i si no agafem el bus. A Manresa hem quedat a les 10 del matí al sindicat C/Jorbetes nº15.

També aquest dissabte 9 d´agost a les 11:00 hores al C./Sant Miquel(Ciutat de Mallorca), concentració informativa i repartiment de propaganda sobre la situació de l´Amadeu i a les 17:30 al davant del centre penitenciari de Palma de Mallorca hi ha una segona concentració totes dues convocades per CNT-AIT de Palma.

El dimarts dia 12 d´agost hi ha convocada una altra concentració a Vic al C./Dr.Junyent, 12-14 (Sala de Vistes) convocada pel Grup de solidaritat amb Amadeu Casellas d'Osona a les 11.30 del matí.

Us demanem la vostra participació dintre de les possibilitats que hi hagi de poder venir a aquestes concentracions i també demanem que es segueixin envian faxos al jutjat penal nº2 de Manresa, a Serveis Penitenciaris i al Síndic de Greuges.
Per enviar una queixa al Síndic de Greuges:

https://www.sindic.cat/ca/page.asp?id=90

Us recordem també que ara se li ha d´enviar el correu a l´Amadeu al hospital penitenciari de Terrassa:

Amadeu Casellas Ramón
Hospital penitenciari de Terrassa
C./Torrebonica s/n
08227-Terrassa.

Més informació a:
http://cnt-ait-manresa.blogspot.com/
http://coordinadoraantifeixista.blogspot.com/
http://revoltainformativa.blogspot.com/