Sóc només pols, però em penso estrella.

dilluns, 8 de setembre de 2008

Convocatòria de roda de premsa sobre la situació del nostre company pres Amadeu Casellas, que ha estat 76 dies en vaga de fam


La família d’Amadeu Casellas Ramon, la seva advocada i companys de DALP(Despatx d’Assessorament laboral i popular), així com els grups de solidaritat amb Amadeu, us convoquem a una roda de premsa el proper dimarts, 9 de setembre, a les 10.30 del matí, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, davant del Palau de la Generalitat.

En aquesta roda de premsa us explicarem l’última hora pel que fa a la vaga de fam que Amadeu Casellas ha mantingut durant 76 dies, per uns drets que finalment sembla que li han estat reconeguts.

També es presentarà un manifest de suport a Amadeu Casellas que han signat, en aquests moments, 141 organitzacions polítiques, sindicals i socials, que representen milers de ciutadans i ciutadanes.

En aquesta roda de premsa participaran les persones següents:

. Jorge del Cura, membre del Centro de Documentación contra la tortura, de Madrid.

. Francesc Arnau i Arias, advocat de DALP.

. Joan Tardà (diputat d’ERC)

. Roser Iborra: membre del grup de suport a Amadeu Casellas d’Osona.

. Enrique Menasalvas Belmonte, coordinador de la iniciativa social “Manifest col·lectiu per la llibertat d’Amadeu Casellas”.Per tal de confirmar la vostra assistència, o aclarir qualsevol dubte, escriviu a aquest e-mail:pepetapei@gmail.comAgraïm per endavant el vostre interès.Convoquen : Amics i familiars d’Amadeu Casellas Ramon