Sóc només pols, però em penso estrella.

divendres, 9 de maig del 2008

Fora Sostres, llibertat Franki!

Una vegada més, el “periodista” Salvador Sostres insulta indiscriminadament, des del diari Avui. Aquest vegada li ha tocat al Franki, el noi de Terrassa detingut.

Que fàcil, Sostres, que repugnant. Escrius (vomites) des del teu món benestant, convergent i egoista.

Abans, ha tocat el rebre a altres joves, a altres presos, a dones, a homosexuals, a immigrants. Insulta a tort i a dret, però l’Avui li segueix oferint una tribuna diària.

L’hem denunciat al Síndic de Greuges, hi tornarem. Però convenen més veus.

Fem callar el Sostres d’una vegada!

Envieu la vostra queixa a

https://www.sindic.cat/cat/consul_queixa_formulari.asp

4 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

jo tampoc estic d'acord amb el comentari de sostres, ja l'hi he dit el que li havia de dir a Collonades, però d'aci a fer-lo fora o queixarse al síndic, hi ha un pas que s'en diu llibertat d'expressió i respecte a la opinió contraria, encara que sia tan desafortunada i poca-solta com la que, de fet, habitualment sol tenir en Salvador Sostres,

Roser ha dit...

Bé, la llibertat d'un acaba on comença la dels altres, diuen. I aquest home fomenta l'odi des d'una situació de prepotència privilegiada, Mai no he acabat d'entendre per què se li poermet que tracti els joves de bruts i desgraciats, les dones poc menys que de prostitutes, etc.
Gràcies pel teu comentari, passaré pel teu bloc.

Biel Barnils Carrera ha dit...

Al Salvador Sostres li agrada la provocació per la provocació i el pitjor que li pots fer és despreciar-lo, que és el que faig jo. No sé què provoca perquè ni el llegeixo ni l'escolto.
És un convergent energumènic que falta el respecte a tots i a tothom i ho fa amb aquell punt de suficiència que gasten molts periodistes del nostre i de l'altra rodal.
Tu, a veure quan ens veiem pel Tsé-Tsé! Et trobo a faltar! Amb la Marta sempre ho diem, quan trucarem a la Roser per quedar?

Salut i Avant!

Roser ha dit...

Doncs, va, quedem per sopar. Demà?
Us estimo!