Sóc només pols, però em penso estrella.

dimecres, 3 de desembre del 2008

A LA FISCALIA DEL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA


Els i les sotasignants, preocupats per la gravetat de les declaracions realitzades pel Sr. Josep Anglada i Rius, durant el congrés del partit polític Plataforma per Catalunya (PxC)a la ciutat de Vic, ens dirigim a aquesta Fiscalia per demanar que formuli la corresponent QUERELLA CRIMINAL contra el Sr. Anglada i el partit polític PxC, per la comissió d’un possible delicte D’APOLOGIA DEL GENOCIDI.


Efectivament, considerem que les declaracions racistes del Sr. Anglada en atribuir per quatre vegades el qualificatiu de “xusma” al col·lectiu immigrant són un primer pas d’incitació a l’odi generalitzat contra tot un col·lectiu. I això pot degenerar fàcilment en un veritable genocidi, tal com demostra sobradament la Història.


A aquests efectes adjuntem fotocòpia de la pàgina 9 del bisetmanari “El 9 Nou” corresponent a l’edició del dilluns 24 de novembre de 2008.


Igualment adjuntem la referència electrònica del vídeo que il.lustra aquestes afirmacions, especialment quan el Sr. Anglada va tornar a titllar els immigrants com a “xusma”, una paraula que va repetir a crits fins a quatre vegades, i també quan va dir que l’alcalde de Vic “no és ningú” i el va qualificar de “vividor, arrogant, prepotent i dictador”:

http://tw.youtube.com/watch?v=Llu6ntrOF0s&feature=related



Les gravíssimes injúries que es reflecteixen tant en el retall de “El 9 Nou” com en el vídeo, situen el Sr. Vila d’Abadal, alcalde de Vic, en el punt de mira del Sr. Anglada i del seu partit polític, PxC.


Per tant,


SOL·LICITEM:


Que aquesta Fiscalia intervingui de manera efectiva i interposi la corresponent QUERELLA CRIMINAL tant en defensa del col·lectiu immigrant com en defensa de la primera autoritat democràtica del municipi de Vic.


ALTRESSÍ:


A efectes de citacions i notificacions, designem el domicili de l’Alcaldia de l’Ajuntament de Vic, Plaça Major, número 1, 08500 Vic (Osona)

Vic, Osona, trenta de novembre de dos mil vuit.


Podeu fer arribar les vostres adhesions (nom i cognoms i DNI) a: coordinadoraantifeixista@hotmail.com


4 comentaris:

zel ha dit...

Collons! Tornaré a llegir amb més calma!!!!

zel ha dit...

Torno a dir collons, i ja se que és lleig, però la cosa no té perdó. A adherir-nos!

Josep ha dit...

No sé si la Fiscalia és qui ha d'encarregar-se del Josep Anglada.

Jo crec que aquest personatge hauria d'estar al Parc Zoològic, amb els altres animalons.

O en algun programa de tele d'aquests on surten frikis.

Ningú amb dos dits de front es pot prendre seriosament l'Anglada.

Roser ha dit...

Això que dius semblaria lògic, però hi ha gent que el vota.És un perill real.